Catering 2018-03-23T13:10:59+00:00

CATERING HALMSTAD

BRÖLLOP, PRIVAT MIDDAG ELLER FÖRETAGSEVENT

Catering för alla tillfällen – här kan du läsa mer om vad Kreativ Mat erbjuder för din fest. Har du önskemål eller frågor så tveka inte – allt du behöver göra är att fylla i formuläret här på sidan. Beskriv ditt event och dina förväntningar så noga du kan så återkommer vi med förslag på hur vi enklast löser just din catering.

Bröllopsmeny!
På bröllopsfesten hyllas kärleken tillsammans med de man älskar mest över god mat, dryck och massor av skratt. Maten är ett viktigt element för en lyckad dag, oavsett storlek på festen. Att laga mat är naturligt. Ärlig, glad och god mat lagas med kärlek och en gnutta kunskap, på naturliga råvaror. Just därför har vi slutat med färdiga menyer utan önskar gärna att träffa våra gäster personligen. Så att vi lär känna varandra och utefter det kunna sammanställa en meny som passar er. Vare sig ni väljer att servera en trerätters- meny, buffé eller mingelmat, kan ni lita på att vi ger 110 procent av vår kunskap och erfarenhet, för att ni ska få en matupplevelse ni sent kommer glömma.

Går ni i bröllopstankar?
Varmt välkomna att kontakta oss.

Catering för alla tillfällen!
Vi kommer med glädje hem till dig och lagar mat till diverse tillställningar! Det kan vara allt ifrån att sätta extra guldkant på den vanliga helgmiddagen med grannarna, skräddasydda mingel, till sommarens trädgårdsfest, eller en stillsam middag för två. Det finns såklart tillfällen då det inte lämpar sig med en sittande måltid. Därför erbjuder vi också exklusiva middagar i stående form – såsom canapéer, finger food och tilltugg till lyxiga mingel. Vi skräddarsyr självklart menyn efter era önskemål, men vi jobbar alltid med råvaror i säsong och av högsta kvalitet. Vår ambition är att leverera Sveriges vassaste mat och dryckesupplevelser även utanför Matstudion.

Välkomna!

Är du intresserad av catering?

Namn*

Email*

Telefonnummer*

Vad gäller din förfrågan?

Beskriv din förfrågan så noga du kan

Jag hjälper er att planera ert bröllop