Catering 2018-02-21T10:53:39+00:00

Catering Halmstad

Bröllop, privat middag eller företagsevent

Catering för alla tillfällen – här kan du läsa mer om vad Kreativ Mat erbjuder för din fest.
Har du önskemål eller frågor så tveka inte – allt du behöver göra är att fylla i formuläret här på sidan. Beskriv ditt event och dina förväntningar så noga du kan så återkommer vi med förslag på hur vi enklast löser just din catering.

Laga och leverera mat på ett bröllop är ett stort ansvar och bör tas på största allvar. Det är mycket att tänka på: tal, specialkost, allergier mm. Det måste flyta på perfekt. Ibland dyker det oväntat upp spontana tal, detta är ju inte optimalt om köket just lägger varmrätten.

Därför önskar jag gärna att träffa toastmaster innan han/hon planerar festen. Detta för att även hjälpa toastmaster med tips på hur man lyckas. Det ligger oerhört mycket ansvar på den personen som dessutom kanske är lite nervös och inte bör stärka sig med lite vin eller dylikt.

Jag har tappat räkningen men skulle tro att det rör sig om ca 120 st. bröllop jag haft lyckan att få vara med om genom åren. Både stora och små, lyxiga och lite enklare. Men det spelar ingen roll hur stort, litet, lyxigt eller enkelt det är för till syvende och sist är det förmodligen brudparets största dag i livet.
Därför är det naturligtvis viktigt att det blir en dag man minns med glädje.
Huruvida gästerna är roliga och glada rår jag inte på, men att maten ska vara så bra den överhuvudtaget kan bli och minnas med glädje.

Det är ett löfte jag inte tänker svika.

Matlagningskväll med Dennis Säwström
Samla ihop kollegorna, kompisgänget eller familjen för en oförglömlig kväll i gastronomisk anda. Under Dennis vägledning lagar ni, i lag, ihop en tre-rätters meny grundad på säsongsbetonade & lokala råvaror. Under kvällen får ni en inblick i den moderna matlagningen och får ta del av Dennis olika knep som ni kan ha med er för att underlätta matlagningen framöver. För att varje rätt ska bli komplett, finns det utöver ordinarie dryckesmeny även ett noga utvalt dryckespaket att tillgå.
Pris från 695 kr/person

LÄS MER…

Något av det roligaste jag vet, är att få komma hem till gästerna och kocka på plats.

Jag tar med mig råvaror och färdigställer maten på plats och serverar er vid bordet, precis som på en riktig restaurang.

Här pratar vi igenom ett upplägg som passar alla bäst och det kan vara hur varierande som helst. Bara att ringa så svarar jag på alla frågor och funderingar.

Är du intresserad av catering?

Namn*

Email*

Telefonnummer*

Vad gäller din förfrågan?

Beskriv din förfrågan så noga du kan

Jag hjälper er att planera ert bröllop